Seona – Održana druga jesenska večer

seona4_11_1a

U mjesnom domu u Seoni a na tragu događanja protekle jesenske večeri u Donjoj Motičini koju je organizirao HKD “Izvor”, a koja je bila pod pokroviteljstvom općine Donja Motičina jučer je održana druga jesenska večer. Glavni organizator je udruga žena “Seona” koji su se potrudili ugostiti članove KUD-a “Izvor” kao i sve posjetitelje ove večeri.

Uz mještane Seone i Donje Motičine kao i članove udruga žena Seona i HKD-a “Izvor” ovoj večeri su prisustvovali i vijećnici općine kao i sam načelnik Željko Kovačević.

Udruge kluba žena “Seona” za sada ima 16 aktivnih članov, a njihovo djelovanje je već punih osam godina. Iako sam naziv kaže udruga žena, u udruzi su aktivni i muški članovi koji su također raspodijeljeni prema potrebi.

seona4_11_2aNešto o radu udruge žena “Seona” rekla nam je i predsjednica Jasna Đurinski. “Suradnja sa općinama Našice i Donja Motičina je odlična. Mi posebno dobar odnos imamo sa župnim karitasom u Našicama, a isto tako odličnu suradnju smo uspostavili i sa NK Motičina kao i sa općinom Donja Motičina. Ovo je sada drugi put kako je HKD “Izvor” kod nas, a mi se nadamo kako ćemo uskoro napraviti još jednom ovako nešto. Ovaj nastup se priprema već dosta dugo jer smo zbog raznih obaveza bili spriječeni to ranije napraviti. U svakom slučaju vrlo nam je drago što je do ovoga napokon došlo i što imamo tako blisku suradnju sa HKD “Izvor” kao i sa svim ostalim udrugama i klubovima koji rade i djeluju na području naše općine pa i šire. “

O ovoj večeri je nekoliko riječi rekao i Ivica Mihaljević, predsjednik HKD “Izvor” Donja Motičina. “Nadam se da ćemo se danas dobro zabaviti a kao što već sada mogu konstatirati kako je organizacija vrhunska. Nadam se da ćemo Seoni i ljudima koji dođu iz Motičine pa i šire okolice pokazati sve ono što mi već godinama prikazujemo u svojim nastupima. Ovom prilikom bih zahvalio udruzi žena koji se uvijek pokažu u najboljem svijetlu i sa kojima smo razvili odličnu suradnju. Oni se uvijek iskažu sa svojim izvanrednim radovima i uvijek se rado odazovu našem pozivu te se nadam kako će se ova suradnja i dalje nastaviti na obostrano zadovoljstvo. Cilj i jedne i druge udruge je svakako očuvanje tradicije ovih naših prostora. “

{gallery}Slike_tekstovi/2012/11mjesec/4a/v1{/gallery}

{module Adsense 728x 90}

Pročitajte još