Učenici boravili su i ove godine u Down syndrom centru Pula

dsc12 10 1a

Učenici odgojno obrazovne skupine O.Š.J.J. Strossmayera Đurđenovac: Ivan Balog, Matej Malogorski, Valerija Cukor, te bivši učenici Mihael Cvijetović i Bernardica Šimić sa svojom učiteljicom Zdenkom Mihaljević, uz pratitelje Andreju Balog, Mariju Balog, Ančicu Bolonča i Matka Bolonča boravili su i ove godine u Down syndrom centru Pula u sklopu održavanja nastave u prirodi.

 

Boravak u DSC-u učenicima je bio vrlo koristan, postali su samostalniji, sigurniji u sebe, učvrstili su svoje higijenske navike, a boravak na moru koristio je i poboljšanju njihovog zdravstvenog stanja. Posjetili su također i sve važne kulturne spomenike Pule, šetali gradom i osvježavali  se sladoledom.

 {gallery}Slike_tekstovi/2013/10mjesec/12/v1{/gallery}

Ovim putem učenici i voditelji zahvaljuju svima koji su im pomogli financijski te omogućili boravak u Puli a to su:

Upravnom uredu za prosvjetu, šport i teh. kulturu, gradonačelniku Grada Našica Krešimiru Žagaru, načelnicima općine Donja Motičina Željku Kovačeviću, načelniku Feričanaca Antunu Glavaš, načelniku Koške Zoranu Kovačeviću, načelniku Đurđenovca Hrvoje Topaloviću, župnicima Našica, Đurđenovca i Markovca, franjevcu Franji Jurincu, te Hrvoju Zgombiču-poreznom stručnjaku iz Zagrebu.

Isto tako zahvaljuju se svim pratiteljima, roditeljima, posebno Miši Tomcu, pedagoginji i zamjenici ravnateljice škole, te blagajnici Društva “Naša djeca” Đurđenovac i Caritasu Našice, prijevozniku Panturist i svim zaposlenicima Down syndrom centru Pula, pogotovo ravnateljici Branki Butrovac na ugodnoj i obiteljskoj atmosferi, prijateljstvu i uspješnoj suradnji koja traje već tri godine.

dsc12 10 2a

Pročitajte još