Izvanredna skupština Udruge starih športova „Slavonac“ Našice

Slavonac30_9_1a
Stjepan Konjetić umjesto Velena Oreškovića !
U prostorijama ribičkog doma (veliki park) u Našicama sinoć je održana izvanredna skupština Udruge starih športova „Slavonac“, sazvana zbog neopozive ostavke sada već bivšeg predsjednika Velena Oreškovića. Kao što je rekao na kraju – ostavku je podnio jer nema snage ni volje da radi ovo što je do sada radio.

 Skupština je usvojila izvješće o radu u tekućoj 2011. godini s primicima (29.417,00 kuna) i izdacima (28.595,56 kuna), donijela odluku da novi Upravni odbor utvrdi i donese Program rada s financijskim planom za 2012. godinu te izabrala novi Upravni i Nadzorni odbor.

slavonac1_10_2a

 Zanimljivo je bilo izlaganje voditelja ekipe u potezanju užeta Mirka Strukar, u ligi Slavonije i Baranje – ekipa se trenutno nalazi na trećem (možda bude i druga – ide u Bilje) koje osigurava nastup u prvenstvu Hrvatske.

 S druge strane tajnik Ivica Karliček je govorio o radu i ostalim rezultatima udruge, izdvojio je tradicionalni turnir u povodu sjećanja na pokojnog Vitomira Flegar, turnir za Veliku gospu, sudjelovanje članova (nikad brojniji) na Olimpijadi u Brođancima, organizaciju Dana slavonskih šuma gdje smo ugostili ekipe Darde, Unikoma i Privlake (oduševljeni prijemom), organizirali smo i sudjelovali na turniru za dan oslobođenja od tzv. JNA te humanitarnu akciju u Lili pod nazivom „Svi za Tinu“ (donirali financijsku potporu).

Tijekom 2011. godine davali smo (16 članova)  usluge osiguranja na Crnom potoku i danima Osječkog piva (trajali 5 dana) za što smo dobili pohvale organizatora. Novo je predsjedništvo održalo 4 sastanka, od značajnih odluka izdvajam sudjelovanje ekipe „konopaša“ u ligi i donošenje odluke o visini članarine. Zahvaljujem se gradonačelniku Krešimiru Žagar, predsjedniku ŠZ Grada Našica Josipu Pavlus, predsjedniku MO dr. Hrvoju Šimić i sponzorima koju su nam omogućili, što materijalno što financijski, realizirat naše planove – rekao je Karliček.

 Slavonac30_9_2a

Skupština je jednoglasnom odlukom razriješila dosadašnje članove Upravnog i Nadzornog odbor te izabrala nove. Stjepan Konjetić je predsjednik Upravnog odbora, članovi su: Ivica Karliček (tajnik), Mirko Strukar, Kristijan Kalkan, Martin Basa, Zvonko Klubučar i Pero Bandalo (blagajnik).

 

Novi predsjednik je istaknuo kako se ove (teške) dužnosti prihvatio jer je od početka u udruzi i želi da ona i dalje bude aktivna u gradu. Radit ćemo kako treba, želim i vjerujem da ću na sljedećoj skupštini mirno saslušat izvješća a posebno financijsko koje je izazvalo nepotrebnu raspravu – rekao je Konjetić.

slavonac1_10_3a

Za članove Nadzornog odbora predloženi su i izabrani: Robert Varaždinac (predsjednik), Marko Strukar i Dalibor Brnjak.

Pročitajte još