Regija – Posjetite portal Gost.hr

gost29_12_1a

Iako je na web prostoru Hrvatske prisutan tek nekoliko mjeseci, točnije od kolovoza 2011. godine, posjećenost portala Gost.hr je u stalnom porastu. Napravljen je s ciljem da zainteresira što veći broj čitatelja različitih profila, ne ograničavajući se prostorom niti temom.

Zbog brzog načina života u kojem smo pretrpani informacijama, prednost ovog portala su kratke i samo najvažnije vijesti, a naglasak je na sadržajima koji će čitatelja opustiti, a ne dodatno opteretiti. Neke od posebnosti portala su GameGost (relevantne vijesti iz PC industrije igara), Tehnoklik (vijesti iz svijeta tehnologije) te društvena mreža Moj Gost.

Dizajn stranice je moderan, upečatljiv i pregledan.

Na portalu Gost.hr možete pronaći novosti vezane uz tehnologiju, PC industriju igara i vijesti zanimljivog karaktera koje su podjeljene po rubrikama. U rubrici stil života, koja je podjeljena u nekoliko kategorija, možete pročitati mnogo zanimljivog i edukativnog sadržaja, za ljubitelje putovanja tu su putopisi, a  za gurmane tu je kuharica.

Ljubitelji video sadržaja mogu se opustiti uz dokumentarne filmove ili pogledati zanimljivu video vijest, zabaviti se uz video spotove i nasmijati se uz rubriku video fun. Uvjereni smo da če stvatko pronaći sadržaj koji če ga zainteresirati.

Ciljevi i planovi za budućnost ovog portala su stalno usavršavanje, napredovanje i širenje na područje cijele Hrvatske i regije te povećanje broja  zadovoljnih čitatelja.

Više pogledajte na www.gost.hr

Pročitajte još