Regija – Nogomet – Skupština nogometnog kluba „Lila“

nogomet29_1_1a

U prostorijama mjesnog odbora Lila održana je redovita godišnja skupština nogometnog kluba „Lila“, člana 1. županijske lige. Počela je minutom šutnje sjećanja na pokojne članove koji su svojim radom doprinijeli uspješnom radu ovog kluba. Istoj su nazočili našički gradonačelnik Krešimir Žagar, predsjednik Športske zajednice Grada Našica Josip Pavlus, predsjednik nogometnog središta Našice Ivica Valenčak te brojni članovi kluba, mještani i drugi uzvanici.

{gallery}Slike_tekstovi/2012/1mjesec/29/v1{/gallery}

Tajnik kluba Ivica Repinc podnio je izvješće o radu uprave kluba te rezultatima pionirske, juniorske i seniorske ekipe u protekloj 2011. godini. Iz financijskog plana prikazani su prihodi od 196.627,45 kuna i rashodi od 195.782,45 kuna, što znači da je klub uspješno poslovao. Nadzorni odbor pratio je poslovanje te utvrdio da nepravilnosti u radu i financijskom poslovanju kluba nije bilo. Treneri seniorske momčadi Zoran Božiček, juniorske Robert Pejović i pionirske Ivan Lamot podnijeli su izvješća o radu svojih ekipa. Skupština je upoznata s programom rada i financijskim planom za tekuću 2012. godinu, sva izvješća i Program rada prihvaćena su bez primjedbi.

nogomet29_1_2a

Nazočni gradonačelnik Krešimir Žagar, predsjednik Športske zajednice Josip Pavlus i predsjednik NS Našice Ivica Valenčak iskazali su zadovoljstvo radom i rezultatima nogometnog kluba Lila, članovima kluba i mještanima Lile poželjeli su da i u 2012. godini budu uspješni, kako su bili protekle godine. Povodom obljetnice kluba pisano priznanje Nogometnog središta Našice uručio je predsjednik Valenčak dok je priznanje Športske zajednice Grada Našica klubu uručeno večer prije, na proglašenju najboljih športaša Grada Našica.

{gallery}Slike_tekstovi/2012/1mjesec/29/v2{/gallery}

Predsjednik kluba Danijel Fruk je, u znak zahvalnosti za doprinos u razvoju kluba i zapaženu pomoć u radu, povodom 30 godina rada i djelovanja kluba uručio priznanja zaslužnim pojedincima u klubu i izvan njega, tvrtkama koje su financijski i materijalno pomagale klub, Gradu Našice, Športskoj zajednici Grada Našica i Nogometnom središtu Našice.

(Tekst&Foto: Srećko Sobodić)

Pročitajte još