Našice – Rukomet – U nedjelju protiv Metaloplastike

rknexe23_2_2aa

Nastavlja se rukometom prebogata veljača. U nedjelju (26.02. u 16.30 sati) očekuje nas utakmica 18.kola SEHA lige protiv Metaloplastike. U prvome smo dijelu sezone slavili slavili u Šapcu, tako je bilo i u posljednje dvije pripremne utakmice u Našicama i Rumi. Regionalna liga polako ulazi u završnicu prve sezone, borba za četiri prva mjesta biti će neizvjesna do posljednjega kola. Utakmica protiv Magdeburga u Kupu EHF-a je iza nas, vjerujemo da smo na njoj potrošili sve pehove do kraja sezone.

Robert Markotić: „ Nakon prekrasne, ali na kraju tužne utakmice protiv Magdeburga, nastavljamo s nastupima u SEHA ligi. Naše su misli sada na nedjeljnoj utakmici protiv Metaloplastike. Ne želim nikoga podcijeniti, ali vjerujem da ćemo upisati novu pobjedu i tri boda koja će nam puno značiti u borbi za završni turnir. Pripremamo se i za tu, ali i za sve nadolazeće utakmice SEHA lige. Borbenost i kolektivna igra je put do pobjede, tako će biti i u nedjelju protiv Metaloplastike. Posebno bih pozdravio sve naše vjerne navijače i pozvao ih na utakmicu kako bismo im se novom pobjedom zahvalili na fenomenalnoj podršci koju su nam pružili u utakmici protiv Magdeburga. Mi imamo najbolje navijače na svijetu i svatko od njih naš je dodatni igrač na parketu.“

Utakmica Nexe-Metaloplastika na programu je u nedjelju 26.veljače s početkom u 16.30 uz izravan prijenos na 2.programu Hrvatske televizije.
Treba reći i da je Hrvatska televizija osigurala izravne prijenose i slijedeće dvije domaće utakmice Nexea u SEHA ligi – 04.03. u 17.30 sati protiv Vardara te 18.03. u 17.30 sati protiv Borca iz Banja Luke.

rknexe23_2_1aa

Više o klubu i njihovim nastupima pogledajte na www.rknexe.hr

Pročitajte još