Našice – Međužupanijski susret članova DND-a

dnd23_10_1a

Ovog vikenda održan je drugi Međužupanijski susret u Gradskoj vijećnici. Na susretu se okupio  veliki broj članova DND-a iz Slavonije i baranje s željom  da ovakvi susreti postanu tradicija okupljanja i međusobne suradnje među društvima Naša djeca. Pozivu se odazvalo 14 društava što smatramo velikim brojem,te se svima zahvaljujemo na odazivu. U radnom dijelu susreta  predstavnici iz Donjeg Miholjca,Osijeka,Vinkovaca i Našica predstavili su nove aktivnosti koje provode u svojim društvima,a u drugom dijelu susreta mr. Ela Vilupek i pedagoginja-savjetnica Marina Lazar održale su predavanje vezano za medije-upute o upotrebi interneta ,te mediji i prava djeca. Svi sudionici susreta dobili su osnovne informacije o natječajima Zaklade Slagalica iz Osijeka i Agencije za mobilnost i programe EU.

dnd23_10_2a

Sudionici 2.susreta posjetili su Zavičajni Muzej i Dorinu sobu gdje je profesorica Darija Vlajnić izvela na  Dorinom klaviru Uspavanku op.2 koju je Dora napisala s 12 godina.

“Zahvaljujem se ovim putem svim članicama DND-a Našice,svim gostima, roditeljima, djeci  što smo uspješno organizirali i održali 2.susret s željom da se iduće godine ponovno okupimo.

Zahvaljujem se u ime svih članova DND-a pokroviteljima: Gradonačelniku, Turističkoj zajednici Grada Našica, Zavičajnom Muzeju i medijima na podršci.” – rekla je predsjednica DND-a Našice Darija Vlajnić.

dnd23_10_3a

Pročitajte još

This will close in 8 seconds