Našice – DVD sa mladima i u vrtiću Zvončić

dvd1_22_12_2a

Danas su u prostorijama dječjeg vrtića Zvončić u Našicama predstavnici DVD-a Našice su održali kratko predavanje najmlađoj skupini djece te su im podarili prigodne poklone povodom dolazećih blagdana i kraja godine. Tom su prilikom predsjednik DVD-a Našice Zvonko Ljubljanović i zapovjednik Danijel Matković objasnili djeci kako se za vrijeme ovih blagdana treba čuvati pirotehničkih sredstava te da bacanje petardi nije igra.

dvd1_22_12_1a

Djeca su sa vrlo velikim zanimanjem pratila što vatrogasci govore te isto tako sudjelovala sa raznim pitanjima o vatri, vodi i svime onim sa čim se jedan vatrogasac svakodnevno bori. Nakon kratkog predavanja, vatrogasci su dali svakom djetetu poklon u obliku slikovnice te je uz suglasnost ravnateljice vrtića Snježane Kanđera dogovoreno kako će se i u buduće djeca moći susretati sa vatrogascima te učiti o njima i njihovom poslu. Na samom kraju djeca su se isto tako odužila predstavnicima DVD-a i medijima poklonivši im čestitke za Božić i novu godinu.

{gallery}Slike_tekstovi/zanimljivosti/2011/12/22/v1{/gallery}

dvd1_22_12_4a

{gallery}Slike_tekstovi/zanimljivosti/2011/12/22/v2{/gallery}

Jučer je u prostorijama DVD-a Našice upriličena zabava za mlađe članove te im je među ostalima priređeno iznenađenje u obliku cirkusne predstave u kojoj su i sami sudjelovali. Više o ovom događaju pogledajte u slikama…

{gallery}Slike_tekstovi/zanimljivosti/2011/12/22/v3{/gallery}

Pročitajte još