Našice – Sprave za vježbanje u velikom parku i novoobnovljeno dječje igralište

Našice - Sprave za vježbanje u velikom parku i novoobnovljeno dječje igralište  Nakon dotrajalih dječjih ljuljački i klackalica koje su se nalazile u perivoju dvorca velikog dvorca danas

Nakon dotrajalih dječjih ljuljački i klackalica koje su se nalazile u perivoju velikog dvorca danas su djeca dobila nove igračke. U velikoj mjeri obnovljeno je skoro cijelo igralište sa novim spravama za djecu. Isto tako postavljena je za sada jedna nova igračka pored vodotornja, a uskoro će se donijeti i ostale kada se ove stare poprave.

{gallery}Slike_tekstovi/2012/9mjesec/20/v1{/gallery}

Uz naše najmlađe kojima je ovo obnavljanje igračaka bilo krajnje potrebno što zbog sigurnosti a što zbog dotrajalosti sprava, danas su u velikom parku pored nekadašnjeg teniskog igrališta postavljene sprave za vježbanje ili teretana na otvorenom.  Ova ideja je postojala već dugo, ali tek su ove godine osigurana sredstva za izvođenje radova i nabavku sprava. Postojala je inicijativa da se ove sprave stave malo bliže centru grada, što bi prema nekima bilo bolje, ali je ipak očito ocijenjeno da lokacija bude tu gdje su sada. 

Kvaliteta sprava je na prvi pogled odlična, ali kako smo mogli zamijetiti, bez nadzornih kamera ove sprave bi lako mogle nestati preko noći. Do sprava je postavljena i staza a prema cijevima koje vire iz zemlje vjerojatno su predviđena i svijetla. Neki od građana koji su se nalazili trenutno pored sprava je iznenadila lokacija te su izrazili bojazan kako bi ove sprave mogle biti ukradene ukoliko se ili ne postave kamere ili nešto treće jer su sve samo osigurane šarafima. Osim atmosferskih prilika kojima će vjerojatno odoljeti, lopovima je vrlo lako ponijeti alat i tako oštetiti grad za veliku svotu novaca. Znamo da u gradu Našicama uništavanje tuđe imovine nije strani pojam pa se nadamo kako će kamere biti najjeftinije rješenje.

Našice - Sprave za vježbanje u velikom parku i novoobnovljeno dječje igralište  Nakon dotrajalih dječjih ljuljački i klackalica koje su se nalazile u perivoju dvorca velikog dvorca danas

{gallery slider=boxplus.carousel width=123 height=110 layout=flow}Slike_tekstovi/2012/9mjesec/20/v2{/gallery}

Pročitajte još