Našice – Solidarnost na djelu

crvnikriz20_10_1a

U Našicama je održana 39. po redu tradicionalna akcija Crvenog križa, SOLIDARNOST NA DJELU, pod motom “Pomozimo onima kojima je pomoć najpotrebnija”.

Akcija je provedena uz pomoć mladih volontera-učenika našičkih osnovnih škola Dore Pejačević i Kralja Tomislava, u vremenu od 9 do 16 sati. Zahvaljujući angažiranju mladih i donacija mnogobrojnih građana Našica prikupljeno je ukupno 8.350,49 kuna, što je nešto više nego u prošlogodišnjoj akciji. Našičani su i ovog puta pokazali i dokazali svoju solidarnost s potrebitima, unatoč teškim vremenima i poteškoćama koje i sami osjećaju. Ako se istinski želi pomoći, to se može učiniti i sa samo jednom kunom, koliko je iznosio najmanji bon Crvenog križa.

Konačni rezultati akcije Solidarnost na djelu zbrajati će se 31.12.2011. godine, pa se mnogi, koji to žele, imaju vremena uključiti svojim dobrovoljnim prilogom. Napominjemo da se tijekom cijele godine primaju rabljeni i upotrebljivi odjevni predmeti i obuća, a osobito je tražena odjeća za djecu svih uzrasta. Hvala svima koji su učinili ovu akciju uspješnom!

crvenikriz_20_10_1a

(Tekst: Vesna Lolić)

Pročitajte još