Našice – Klub KSB “Impact” prezentirao svoj dosadašnji rad te zahvalio sponzorima

Našice - Klub KSB "Impact" prezentirao svoj dosadašnji rad te zahvalio sponzorima Jučer je u prostorijama kluba KSB "IMPACT" Našice održana prezentacija dosadašnjeg

Ovog je vikenda u prostorijama kluba KSB “IMPACT” Našice održana prezentacija dosadašnjeg rada i djelovanja kluba svim sponzorima i onima koji su pomogli da ovaj novi klub već nakon 5 mjeseci službenog postojanja postigne ovako visoki nivo. Nakon kratkog uvodnog govora domaćina, gosti su mogli uživati u prezentaciji kratkog treninga i sparinga, kao što su upoznati i s budućim aktivnostima u klubu poput skorašnjih turnira te opremom prostorija. Nakon toga, uslijedio je domjenak i dodjela zahvalnica sponzorima, te je napravljena zajednička fotografija kojim se vodstvo kluba željelo još jednom zahvaliti na podršci koju već sada ovaj mladi klub doživljava u gradu Našicama.

impact18_9_3aaS nekoliko riječi obratio nam se i sam predsjednik kluba Stjepan Paska: “Radimo već skoro godinu dana, ali  klub je zvanično osnovan i prijavljen u 5. mjesecu ove godine u Našicama, Županiji i u Hrvatskom kickboxing savezu. Zbog radnih obaveza, ali i samih godišnjih odmora, do sada nismo bili u mogućnosti organizirati neki oblik domjenka kako bi počastili vodstvo kluba i sve sponzore koji su nam puno pomogli u osnutku kluba i u samom napredovanju ovog kluba pa smo to učinili danas. Počastili smo ljude iz Grada Našica kao i sve sponzore i simpatizere koji su nam pomogli kada je to bilo najpotrebnije. Klub za sada ima oko 30 stalnih članova, a još toliko što sponzora, a što simpatizera kluba koji podržavaju naš rad i koji su nam obećali daljnju suradnju i podršku. Što se tiče planova kluba za sada nam je u cilju da već 29. ovog mjeseca nastupimo u prestižnom međunarodnom turniru u Slavonskom Brodu. To je turnir na kojem će biti više od 300 natjecatelja iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Slovenije a možda nastupe i natjecatelji iz Crne Gore. Imamo odličan odnos s ostalim klubovima u Slavoniji, pa smo tako i dobili pozivnicu da ove godine nastupimo na ovom međunarodnom turniru kao jedan od najmlađih klubova. Za sada, pošto naši borci još nemaju nekog velikog iskustva, jer je iza njih tek oko desetak mjeseci treniranja, od njih i nas se očekuje da se pokažemo u što boljem svijetlu te da predstavimo naš klub i naš grad Našice što bolje. Sam nastup na ovom jakom turniru će biti velika stvar za naše natjecatelje, jer će tu dobiti veliko iskustvo, dok ja kao trener očekujem i dobre rezultate. U međuvremenu smo doznali kako će 6.10. ove godine također u Slavonskom Brodu biti organiziran još jedan turnir pod nazivom “Otvoreno prvenstvo Slavonskog Broda” na koji smo također pozvani i na koji ćemo se rado odazvati.” , rekao je za kraj trener kluba Stjepan Paska.

{gallery slider=boxplus.carousel width=123 height=110 layout=flow}Slike_tekstovi/2012/9mjesec/18b/v2{/gallery}

impact18_9_4aNekoliko riječi o klubu rekao je i predsjednik Vijeća mjesnog odbora Grada Našica doktor Hrvoje Šimić:  “Mogu reći kako mi je izuzetno drago i ovim putem zahvaljujem predsjedniku Stjepanu Paski i vodstvu kluba KSB “IMPACT” Našice na večerašnjem pozivu. Drago mi je da sam imao priliku upoznati se sa prostorijama, kao i demonstracijom zapravo onoga što ovaj klub radi i čime se svi ljudi koji su članovi ovog kluba bave u ovom krasnom prostoru. Moram reći da sam ugodno iznenađen s radom kluba, iako sam s obzirom na vodstvo kluba i očekivao jedan ozbiljan pristup, ali imajući na umu kratko trajanje od osnivanja i postojanja kluba negdje u 5. mjesecu ove godine, moram reći da ono što sam vidio garantira jednu dobru budućnost i ove vrste sporta u gradu Našicama. Mi smo prihvatili i podržali već jednom, kao Mjesni Odbor Grada Našica, inicijalnom pomoći djelovanje ovog kluba. Vidjevši sve ovo te kada ga osobno ja prezentiram i kada se vi još više pokažete u javnost, mislim da je budućnost ovog kluba u ovom krasnom prostoru zagarantirana.

impact18_9_2a

(Foto: Članovi kluba KSB “IMPACT” Našice, vodstvo kluba, sponzori i simpatizeri)

Još jednom zahvala svima onima koji su pomogli klubu, a to su: Nexe Grupa, Mjesni odbor Grada Našica, klesarstvo “GELO”, ugostiteljstvo “PRELO”, caffe bar “ALIBI”, Pekarnica “Čočaj”, Reklamni tisak “PIN”, škola stranih jezika “LINGUA”, Metalac i partneri, Vulkanizersko-mehaničarski obrt “HABDAS”, Moto klub “Racing”, Fotonaponski sustavi Wal – Nem d.o.o.

{gallery slider=boxplus.carousel width=123 height=110 layout=flow}Slike_tekstovi/2012/9mjesec/18b/v1{/gallery}

(Foto: Dodjela zahvalinica sponzorima kluba)

Pročitajte još