Našice – Promocija knjige “Preživio sam Vukovar i Ovčaru” u prostorijama Emaus

vukovar17_3_1a

Jučer je u prostorijama Emaus-a pored crkve u Našicama Vilim Karlović, autor knjige “Preživio sam Vukovar i Ovčaru” imao promociju ove vrlo potresne, ali dobro primljene knjige u cijeloj Republici Hrvatskoj.

Prije nešto više od mjesec dana isto takvu promociju je imao i u Donjoj Motičini, a jučer u Našicama.  Ovo im je bila čak 27 promocija, a kako smo saznali uskoro planiraju ovu knjigu  promovirati i van naše zemlje.

U suradnji sa gradom Našicama, vlasnikom knjižare PIN Našice Rudicom Čeme i sa svojim prijateljem i ratnim kolegom Srećkom Karićem koji je prije 20-tak godina i sam živio u Našicama, knjigu su predstavili i okupljenim Našičanima.

vukovar17_3_2a

Kako smo i prije pisali o Vilimu Karloviću, a da se ne ponavljamo, nešto više možete pročitati ovdje. Ovoga puta možemo samo nadodati kako je knjiga izvanredno djelo jednog Hrvatskog branitelja koji je završivši u Remetincu počeo pisati knjigu o svojim strahotama iz rata i o tome kako ga je jedino Bog sačuvao od sigurne smrti. Nekoliko izrazito potresnih priča iz same knjige koje su jučer pročitane na promociji  su itekako ostavile utisak na okupljene građane.

Što još možemo nadodati osim da si nabavite ovu knjigu kojoj je cijena samo 49,90 kuna i da sigurno nećete požaliti.

vukovar17_3_3a

vukovar17_3_4a

Pročitajte još