Našice – Sjajni rezultati taekwondo sekcije Našice na 1. VINKOVCI OPEN turniru

 

taekwondo1_4_1a
U subotu 31.03. u Vinkovcima održano je prvo međunarodno  (BIH, HRV, SRB) prvenstvo u taekwondou pod nazivom “1.VINKOVCI OPEN 2012“. Mjesto održavanja ovog natjecanja bila je sportska dvorana Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca u organizaciji taekwondo kluba Sajnami iz Vinkovaca. 
U konkurenciji od 250 natjecatelja taekwondo sekcija Našice, pod vodstvom Branka Leša 6. DAN, Ane Kalman 2. DAN i Davora Leša 2. DAN, nastupila je sa 10 natjecatelja od kojih su se neki po prvi put natjecali u borbama. Iako im je ovo bilo prvo natjecanje i “vatreno krštenje” u borbama, odlično su se snašli i ostvarili odlične rezultate a pod tim mislimo na medalje. 
Za taekwondo sekciju Našice nastupili su sljedeći natjecatelji u svojim kategorijama i osvojili sljedeće medalje;
1. mjesto ( ZLATO) – Marko Prološčić KM -65kg  
1. mjesto ( ZLATO) – Matea Orešković KŽ +59kg
2. mjesto ( SREBRO) – Matea Begić MKŽ-51kg  
2. mjesto ( SREBRO) – Domina Erdeši JŽ-63kg
3. mjesto ( BRONCA) – Matilda Anđelić KŽ-55kg  
3. mjesto ( BRONCA) – Barbara Kovačević KŽ-55kg
3. mjesto ( BRONCA) – Boris Galinec KM-37kg
3. mjesto ( BRONCA) – Karlo Matejčić KM-53kg
3. mjesto ( BRONCA) – Mario Dujmović +78kg  
Za istaknuti je još da je na natjecanju sudjelovala i Anđela Dujmović koja je imala svoju prvu borbu u juniorima i sa malo treme i ne iskustva je izgubila borbu .
Ovim putem moram istaknuti da smo po prvi put na nekom ovakvom natjecanju imali i suca iz našeg kluba gosp. Davor Leš , koji je svaki svoj meč vodio sigurno , točno i za svaku pohvalu . U nazočnosti roditelja koji su opet pomogli da njihova djeca dođu na natjecanje i njima jedno veliko – hvala .
Svim natjecateljima, a pogotovo onima koje je ovo natjecanje prvo u nizu, želimo čestitati na odličnom nastupu i ostvarenim rezultatima i zaželjeti im još puno napornih treninga i još više natjecanja.
Napomena: 
Više slika sa ovog vrlo uspješnog natjecanja uskoro…

 

Pročitajte još