Rukomet – 3 utakmice u 4 dana

rknexe12_10_1a

Tri nas utakmice očekuju u samo četiri dana. Ždrijeb Kupa EHF spojio nas je u drugome kolu, a tome je dodana i utakmica 6.kola SEHA lige. Želja vodstva Sutjeske je bila da obje utakmice Kupa EHF odigramo u Našicama i zbog toga će sve tri utakmice biti odigrane u dvorani OŠ Kralja Tomislava.

U subotu (15.10.) u 19 sati na programu je prva, a u nedjelju (16.10.) u istom terminu i druga utakmica Kupa EHF-a.Ponedjeljak je dan odmora, a utakmica 6.kola SEHA regionalne lige igra se u utorak (18.10) također u 19 sati.

Ulaznice za sve tri utakmice možete kupiti u paketu ili pak pojedinačno. Pojedinačna je cijena 20 kuna dok je cijena paketa 40 kuna za sve utakmice

(2+1 gratis ), a kupiti ih možete u pretprodaji u kafićima Roko, Sport caffe, In i Moreno u Našicama. Naravno i na ulazu u dvoranu neposredno prije utakmica.Kao i svaki puta, rukometni klub Nexe organizirat će bogatu nagradnu igru za sve posjetitelje.

Rukometni klub Nexe uključuje se u humanitarnu akciju za Iztoka Puca. Cjelokupan prihod s utakmice 6.kola SEHA lige Nexe-Sutjeska (utorak, 18.10. u 19 sati) biti će doniran obitelji Puc kao pomoć pri liječenju bivšeg hrvatskog reprezentativca.

(Izvor: www.rknexe.hr)

Pročitajte još