Najava za danas – Antunovska rekreativna MTB biciklijada

Antunovska rekreativna MTB biciklijada

Antunovska rekreativna MTB biciklijada
Antunovska rekreativna MTB biciklijada

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMES velikim zadovoljstvom za sve ljubitelje avanture na biciklima najavljujemo Antunovsku rekreativnu MTB biciklijadu.

Naime, kako je u zadnje vrijeme sve više biciklilsta na cesti, a pod tim svakako mislimo prvenstveno na rekreativne vozače, Biciklistički klub Našice odlučio je organizirati lijepi provod u prirodi. 

Biciklijada je namjenjena svim uzrastima, želja nam je da se okupe cijele obitelji, a dužina staze je 26km, te ista nije tehnički zahtjevna. Tempo vožnje će biti prilagođen svima, a dozvoljeno je i guranje bicikla.

Biciklijada je podijeljena u dvije etape:

Prva etapa je od centra Našica do izletišta Crna klada (cca 16km), gdje ćemo imati mali piknik, osvježiti se sokovima i ispeći kobasice na ražnju.

Za sve sudionike će biti osiguran par kobasica, kruh, Maričin sok od jabuke i voda. Na izletištu ćemo se malo duže zadržati, zabaviti i družiti. Poželjno je ponijeti deku, kremu za sunčanje, sprej protiv komaraca, mačetu, skafander, tenk i slično (šalimo se naravno). Izaberite sve ono što mislite ponijeti na svojim biciklilma i uživajte u prirodi i društvu koje će zasigurno biti vrlo veselo.

Druga etapa je od izletišta do centra Našica gdje se i rastajemo.

Svi sudionici biciklijadu voze na vlastitu odgovornost, a naravno dužni su poštivati prometna pravila i Zakon o sigurnosti prometa na cestama. Za sudionike mlađe od 16. godina obavezna je kaciga.

 

 

Plan aktivnosti:

  • 9:30h okupljanje ispred robne kuće u Našicama i polazak
  • 10:45h dolazak na Crnu kladu i druženje
  • 13:00h povratak u Našice
    Nadamo se da se vidimo u što većem broju!!! 🙂 🙂 🙂

Pročitajte još

Učitavanje...