Našice – Otvorenje klizalište ipak u četvrtak

klizaliste10_1_1a

NAPOMENA: Kako nam je javio direktor turističke zajednice Srećko Perković, klizalište će biti otvoreno ipak u četvrtak u 17:30 sati kada će istovremeno i udruga Klan imati svoj program povodom tog otvorenja.

Prije nekoliko dana u centru grada Našica počelo se praviti umjetno klizalište veličine 30×15 metara. Ovo je prvi puta kako se ovako nešto događa u Našicama te su do sada Našičani mogli u našem gradu jedino klizati po malom jezeru (opasno) , Lapovcu (jako opasno) te drugim prirodno zaleđenim površinama. Kako su nam najavili organizatori, od četvrtka 12.1.2012. koji je pred nama, Našičani će moći uživati na klizalištu u samom centru grada.  Cijena klizanja po osobi iznositi će 15 kuna za 45 minuta a u tu cijenu su uključene i klizaljke. Ukoliko netko ima svoje klizaljke, cijena bi trebala biti niža, tj. oko 10-tak kuna. Do četvrtka se očekuje kako će led biti dovoljne debljine (15 centimetara) te bi već tada moglo klizalište biti u funkciji. Ukoliko budu mala djeca željela isprobati klizanje tada će biti omogućeno roditeljima da budu uz njih u cipelama, dok će svi ostali morati imati klizaljke.

Za sada moramo samo pričekati da klizalište bude spremno kao i da nas vrijeme posluži. Kao što smo i prije napomenuli, nadamo se kako ste spremni na padove jer je to usko vezano za ovaj način zabave.

{gallery}Slike_tekstovi/2012/1mjesec/9/v1{/gallery}

 

Pročitajte još