Našice – Proslava Nove godine u toplini doma ili vani?

pros

Mnogi su vjerojatno već danima prije odlučili proslaviti Novu godinu u toplini doma, dok su se drugi odlučili to isto napraviti u društvu svojih prijatelja i poznanika na nekom od javnih mjesta poput kafića, hotela ili na otvorenom. O tome u koju grupu vi spadate, ovisi nekoliko faktora, a jedan je sigurno i dubina vaših džepova koja je ovih dana sve plića i plića. Kako je danas ipak dan za proslavu, i većina trenutno o financijama ne želi razmišljati, ni mi se nećemo u to upuštati.

U svakom slučaju bilo da se nalazite vani ili na toplom kod kuće, ovim putem Vam svima želimo dobar provod u ostatku ove stare godine kao i uspješnu novu koja je pred nama.

Isto tako, moramo još jednom upozoriti sve da budu oprezni pri ispijanju većih količina alkoholnih pića, vožnje pod utjecajem alkohola kao i upotrebe pirotehničkih sredstava.

Redakcija portala TV našice svim čitateljima želi sve najbolje u Novoj 2013. godini, te da Vam se sve želje ostvare kao i da nportala TV Našica želimo uspješnu Novu 203. godinu i da 

{module Adsense 468×60 Slika}

Pročitajte još