Uhvaćeni provalnici

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 21-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa provaljivanjem.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 21-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa provaljivanjem.


Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 21-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa provaljivanjem. Naime, mladić je sa 8. na 9. studeni 2017. godine provalio u trgovačku radnju u Osijeku u Drinskoj ulici iz koje je ukrao novac i mobitel. Tvrtki je pričinio materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnosimo posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

Nadalje, provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 15-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa provaljivanjem. Počinitelj je u dva navrata tijekom mjeseca ožujka provalio u odgojno – obrazovnu ustanovu na području Belog Manastira te je ukrao razne predmete pričinivši štetu od nekoliko stotina kuna te podnosimo posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.

>> http://www.nasice.com/vijesti/crna-kronika/

Prometne nesreće u 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba lakše ozlijeđena dok su četiri prometne nesreće za posljedicu imale materijalnu štetu.

Četiri su se dogodile na području Grada Osijeka, a jedna na području Đakova.

Stric pivo

Pročitajte još