Našičanin Nik Kolgjeraj izabran za filantropa godine

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEOsmu godinu zaredom Zaklada Slagalica dodijelila je nagradu „Johann Kohlhoffer“ za filantropa godine poslovnim subjektima koji su tijekom protekle godine na najdjelotvorniji način podržali neprofitne akcije ili organizacije od općeg dobra i interesa. Svrha ove Nagrade je prepoznati i javno istaknuti tvrtke i obrtnike koji svojom materijalnom i financijskom podrškom daju najbolji primjer drugima i postavljaju standarde kojima bi trebalo težiti u svijetu odgovornog poslovanja.

Ove godine titula filantropa godine pripala je Niku Kolgjeraj iz Našica, odnosno Obrtu za pekarsku proizvodnju “Centar” Našice koje su nominirali Dječji vrtić “Jaglac” Đurđenovac, Teniski klub Đurđenovac, KUD “Jasen” Šaptinovci i Udruženje obrtnika Našice.

Nik Kolgjeraj rekao nam je kako je ugodno iznenađen nominacijom, ali i samom nagradom. “Nije lako nositi titulu filantropa, no jako sam sretan zbog ove neočekivane nagrade koja je priznanje mom trudu i radu.” – rekao je Kolgjeraj. Dodjela je održana u Osijeku, a upraviteljica Zaklade Slagalica Branka Kaselj istaknula je kako je iznimno važno brinuti o zajednici i pojedincima koji u njoj stvaraju te svojim nesebičnim angažmanom, bio on financijske ili neke druge prirode, poslati poruku solidarnosti, otvorenosti i uključivosti. Rekla je kako upravo nagrađeni poslovni subjekti svoje poslovanje temelje na spomenutim vrijednostima i u ime Zaklade im je na tome čestitala te poželjela uspješnu poslovnu godinu.

 

Foto: ustupljene fotografije

Pročitajte još