Nakon kratke i teške bolesti preminuo saborski zastupnik i zamjenik gradonačelnika Grada Našica doktor Hrvoje Šimić

Nažalost, danas u ranim jutarnjim satima nakon kratke, ali teške bolesti u 52. godini života napustio nas je saborski zastupnik, zamjenik gradonačelnika Grada Našica i istaknuti Našičanin doktor Hrvoje Šimić.

Doktor Hrvoje Šimić rođen je u Našicama 1972. godine. Nakon završetka srednje škole odlazi na medicinski fakultet u Zagrebu kojeg uspješno završava, a od 2002. godine radi u Domu zdravlja u Našicama. Već 2003. godine prelazi raditi u Opću županijsku bolnicu gdje započinje specijalizaciju fizikalne medicine i rehabilitacije. Od 2007. godine polaže specijalistički ispit i nastavlja raditi kao specijalist fizijatrije u bolnici u Našicama, a već 2011. godine upisuje doktorski studij. Ravnateljem bolnice Našice postaje 2011. godine, dok je nekoliko godina prije obnašao dužnost zamjenika i Pomoćnika ravnatelja bolnice Našice. Aktivan je i u političkom životu te je dugi niz godina bio gradski vijećnik Grada Našica, a 2020. godine postaje saborski zastupnik.

Vrlo angažiran u svim segmentima društva pridonio je razvitku našeg kraja i stvorio je neizbrisiv trag u sjećanjima svih nas koji smo imali privilegiju poznavati ga. Iza sebe ostavio je suprugu i dvoje djece.

Cijeloj obitelji i prijateljima redakcija TV Našica izražava iskrenu sućut.

Pročitajte još