Najveća investicija u naselja Makloševac, Ceremošnjak i Granice je dovod pitke vode  

Predsjednici mjesnih odbora Makloševac, Ceremošnjak i Granice, Dorian Rajić, Vladimir Katanić i Sandra Đurđević, s velikim brojem mještana sinoć su se okupili u mjesnim domovima na razgovoru s gradonačelnikom. U sva tri naselja istaknuta su velika ulaganja koja do sada nisu zabilježena dugi niz godina i to u iznosima od nekoliko desetaka tisuća eura.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba je zahvalio mještanima na strpljenju prvenstveno u realizaciji projekta aglomeracije kojim će se na ovo područje dovesti pitka voda i time osigurati temeljna kvaliteta života. Također, zahvalio im je na danim inicijativama naglasivši kako se Grad trudi da proporcionalno ulaže u sva prigradska naselja. Od ostalih, također velikih i dugo očekivanih investicija izdvojio je izgradnju mrtvačnica u naseljima Makloševac i Ceremošnjak, te brojna ulaganja u uređenje, ali i opremu u mjesnim domovima Makloševac i Granice. Etapno se radi i asfaltiranje ceste u Granicama za čiji su nastavak izgradnje u Proračunu za 2024. godinu osigurana sredstva.

Cilj je čuti potrebe mještana s područja Našica

Gradska uprava na ovaj način unaprjeđuje svoju transparentnost i otvorenost prema građanima, pa se ovim putem gradonačelnik zahvaljuje svima koji su se odazvali susretima te iznijeli svoje prijedloge za daljnji razvoj naselja.

Pročitajte još