Nacionalna oznaka kvalitete za eTwinning projekt Virtualni sajam vježbeničkih tvrtki

Nacionalna oznaka kvalitete još je jednom stigla u Srednju školu Isidora Kršnjavog, ovog puta nju je zaslužio projekt Virtualni sajam vježbeničkih tvrtki. U projektu je sudjelovalo 90 vježbeničkih tvrtki iz cijele Hrvatske i VT Flores d.o.o., a SŠ Isidora Kršnjavoga Našice osvojila je 1. mjesto.

Virtualni sajam vježbeničkih tvrtki

Tijekom prošle školske godine učenici 4. a ekonomske sudjelovali su u eTwinning projektu Virtualni sajam vježbeničkih tvrtki koji je dobio nacionalnu oznaku kvalitete. Cilj projekta je bio omogućiti učenicima sudjelovanje na sajmu vježbeničkih tvrtki što je ujedno jedan od kurikulumskih ishoda nastavnog predmeta, potaknuti učenike na promišljanje o društvenoj odgovornosti tvrtki, omogućiti učenicima predstavljanje vlastite vježbeničke tvrtke, potaknuti učenike na izradu kreativnih promidžbenih materijala i povećati digitalnu pismenost učenika.

U projektu je sudjelovalo šest učenika zajedno sa svojim  mentoricama/voditeljicama Vježbeničkih tvrtki. Tvrtku VT Fritelle americane d.o.o., predstavile su učenice Nikolina Kuric, Anela Šaldić i Laura Klemenc uz mentoricu prof. Željka Pajnić. Tvrtku VT Flores d.o.o. predstavile su učenice Leonarda Neznanović, Ines Plazanić i Nina Štefančić uz mentoricu prof. Lidija Lovrić. Obje tvrtke kroz sudjelovanje na projektu morale su koristeći razne digitalne alate, izradili video prezentaciju tvrtke, prezentaciju o društveno odgovornom poslovanju tvrtke i promidžbene materijale (letak, brošuru i posjetnice).

Pročitajte još