Na vatrogasnom natjecanju našička najmlađa ekipa sjaji brončanim medaljama

vatroasci1
vatroasci1

U subotu dana 19.09.2019. u Semeljcima održavalo se XI. Županijsko vatrogasno natjecanje Osječko – baranjske županije.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Našice imalo je jednog predstavnika, tj. jednu ekipu… “podmladak muški” od 6 – 12 godina.

Najmlađi vatrogasci cijelu godinu marljivo vježbaju te idu na natjecanja diljem Republike Hrvatske i ostvaruju zapažene rezultate, tj. postolja.

– 1. red (donji) s lijeva na desno: Toni Vuković, Luka Vuković, Stjepan Kljajić, Antonio Obradović, Mateo Španović, 

– 2. red (gornji) s lijeva na desno: voditelj: Hrvoje Divjanović, Robert Golubović, Trpimir Vukomanović, Antonio Blažević, Hrvoje Katanić 

vatroasci2

Sudjeluju svake godine na općinskom i županijskom natjecanju, te su u samom vrhu svoje županije i općine. Ove godine na svom općinskom natjecanju, zauzeli su 1.mjesto te se tako plasirali, na županijsko natjecanje. Kako smo saznali od voditelja ekipe ove godine na poseban način su trenirali, a sav trud i sav rad se na kraju sezone isplatio.

Ekipa je izvela najbržu vježbu na natjecanju od samo 12, 80 sekundi, no nažalost zbog zbroja godina cijelo kupne ekipe, zauzeli su čvrsto 3. mjesto. Cijelu godinu smo marljivo trenirali, znali smo da ekipa ima “previše” godina, gledajući zbroj godina drugih ekipa. Uvježbavali smo se na što god bolji mogući način da nam vrijeme vježbe bude što niže, pa čak da idemo “ispod” 12 sekundi.  

vatroasci3

Nažalost, na ovom natjecanju nismo uspjeli uzeti medalju zlatnog sjaja, ali i brončana medalja sjaji zlatnim sjajem s obzirom da smo imali najbržu vježbu na natjecanju.

Sada je kraj sezone 2015.godine, i ovo nam je “šećer” na kraju i rezultat s kojim sam iznimno sretan i ponosan na svoje mlade vatrogasce – rekao nam je voditelj ekipe Hrvoje Divjanović. Naime, muški podmladak imao je konkurenciju od 35 ekipa, i 3. mjesto je zaista zlatno mjesto s obzirom na svoje godine i na svoju konkurenciju.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Našice čestita cijeloj ekipi , kao i njihovom voditelju na odličnim rezultatima tokom cijele godine, a posebno na rezultatu na ovom županijskom natjecanju.

vatroasci4

Pročitajte još