Našice – Vandali i lopovi uništavaju sve što im padne u ruke

vandali1a

vandali1a

Prije nekog vremena Hrvatske ceste, ali i Grad Našice je obnovio autobusna stajališta kako po gradu tako i u mjestima koji gravitiraju Našicama. Isto tako obnovljeno je stajalište u Markovcu koje je ovih dana ponovo devastirano kao što možete vidjeti po slikama. Huligani koji su to učinili nažalost još uvijek nisu pronađeni, ali policija radi intenzivno na tome da se počinitelji uhvate i propisno kazne.

 

Nažalost ovo nije rijedak slučaj tako da se ovakvo uništavanje nastavlja iz godine u godinu te se konstantno moraju obnavljati kako ovakva stajališta a tako i signalizaciju uz ceste. Kradu se znakovi na pružnim prijelazima, prometni znakovi uz ceste kao i ostala infrastruktura, a nažalost lopovima ili huliganima niti ovakva stajališta nisu mjesta koja zaobilaze. Zbog takvog uzastopnog lopovluka i uništavanja gradske imovine samo grad Našice ima trošak od 30 do 50 tisuća kuna svake godine.

 

Ovom prilikom pozivamo sve građane da ukoliko primijete takvo ponašanje da to prijave u najbližu policijsku postaju te tako spriječe daljnje uništavanje, a samim time i trošak koji je totalno nepotreban te bi se i ta sredstva mogla utrošiti u nešto korisnije za dobrobit grada i ljudi koji tu žive.

vandali2a

 

Pročitajte još