Našice – Prijateljska nogometna utakmica – Našk – Motičina 2:2

Našice - Prijateljska nogometna utakmica - Našk - Motičina 2:2

Nogometaši trećeligaša Naška i novi županijski prvoligaš Motičina odigrali su „generalku“ pred početak prvenstva u kojem Našk dočekuje Vukovar a Motičani idu na gostovanje Mursi. I jedna i druga momčad nisu bili kompletni, Našku su nedostajali Horvatek i H.Galinec a Motičini internacionalac Prišć. Motičina je u prvom dijelu napravila „malo“ iznenađenje,  pogocima Klabana iz „slobodnjaka“ i Antolovića, koji je „slalomom“ prešao nekoliko našičkih igrača, stekla je dva pogotka prednosti. Našk je imao svojih prigoda no vrlo dobri vratar Mihaljević kao i nepreciznost napadača (Slivečko, Vučemilović, Kubaček) nisu polučili bolji rezultat. U drugom dijelu do izražaja je došla pripremljenost našičkih igrača te pogoci Pavličića za poravnanje. Zaključak ovog susreta je zadovoljna Motičina i zabrinuti Našk zbog slabe realizacije i propusnosti zadnje linije obrane.

nog20 1 2a

Našice – Gradski stadion. Gledatelja 150.

Glavni sudac Zdravko Vidić (Našice).

Pomoćni suci Radačić, Kratofil (Našice).

Strijelci: 0:1 – Klaban (11), 0:2 – Antolović (39), 1:2 – Pavličić  (53), 2:2 – Pavličić (56).

 

Našk: Petrović, Šulava, Barišić, Hečimović, Knežević, Šundalić, Nekić, Pavličić, Slivečko, Kubaček, Vučemilović (još su igrali Mihaljević, Bibić, D.Galinec).

Trener Milan Vuica.

 

Motičina: Mihaljević, Lukačević, Vuković, A.Štefančić, Knežević, I.Štefančić, Brus, Nekić, Klaban, K.Kovačević, Antolović (još su igrali Peršić, Granat, Divjanović, M.Kovačević).

Trener Marko Žigić. 

nog20 1 3a

Pročitajte još