Dorijan Ilić vraća se u ring borbom na FFC Super Finalu u Opatiji!

ffcdor1a

Jedan od najtalentiranijih MMA teškaša u čitavoj regiji, Riječanin Dorijan Ilić, nakon gotovo godinu dana pauze odlučio se vratiti u akciju, a tom prilikom očekuje ga nastup u super borbi na FFC Futures 2014 Super Finalu koje će se 20.12. održati u Opatiji.

Dorijan Ilić do svih svojih pobjeda u profesionalnoj MMA karijeri došao je nokautom i mnogi borilački fanovi s velikim nestrpljenjem čekaju na njegov novi nastup. Vjerojatno ih je šokirao početkom jeseni kad je najavio da završava svoju karijeru, ali situacija se ipak promijenila.

Njegov prvi nastup pred vlastitim navijačima privući će zasigurno veliku pažnju, a u kratkoj izjavi otkrio je zbog čega se odlučio na povratak u ring.

“Nakon razgovora s trenerom OFC-a Mladenom Kranjčecom odlučio sam se vratiti na borilačku scenu. Iako sam razmišljao ozbiljno o prekidu karijere, zov ringa je ipak bio jači i jedva čekam novi meč. Nadam se da će to biti početak jedne nove uspješne faze u mojoj karijeri, a svi fanovi mogu biti sigurni da neće požaliti ako me dođu pogledati krajem godine u Opatiji”, rekao je Ilić.

U ovom trenutku nije poznato tko će biti suparnik opasnom riječkom udaraču koji trenira u opatijskom klubu, ali i ta bi informacija trebala biti otkrivena već kroz desetak dana.

Podsjetimo, rana pretprodaja ulaznica za FFC Futures 2014 Super Finale za tribinu krenut će već 10.11. u sustavu Eventim.hr po akcijskoj cijeni od 50 kuna. Tom će se prilikom u prodaji naći ukupno svega 200 ulaznica, a nakon toga krenut će i redovna pretprodaja ulaznica po cijeni od 70 kuna za tribinu.

Pročitajte još