Veteranska poslastica u Našicama

bobac5_9_1aa

Glasnogovornik veterana RK Nexe, Boris Mihić, uputio nas je u događanja koja će ispuniti dio rukometne subote (08.09.2012.) u Našicama.
„ Tako je. Rukometni klub Nexe Veterani drugu godinu zaredom organizira Međunarodni rukometni turnir. Ove će godine nastupiti šest momčadi koje su podijeljene u dvije skupine. Tako će u skupini „A“ igrati veterani Samobora, Orahovice te mi, veterani Nexea. U skupini „B“ su veterani Novoga Sada 021, Olimpije iz Osijeka te Nove Gradiške.“

Početak turnira je u…
„ Svečano otvaranje turnira je u subotu točno u podne u športskoj dvorani OŠ Kralja Tomislava gdje će se igrati sve utakmice. Natjecanje počinje u 13 sati kada turnir otvaraju veterani Nexea i Samobora. Utakmice se igraju 2×10 minuta uz kratku pauzu između utakmica. Predvidjeli smo da prvoplasirane momčadi iz skupina igraju finale, dok će drugoplasirani igrati za treće mjesto. Na kraju ćemo izabrati i najboljeg vratara, igrača te saznati najboljeg strijelca turnira.“

Nismo imali puno prilike govoriti o veteranima našega kluba, pa iskoristimo ovu. Kakva je veteranska 2012.godina, što je iza Vas, a što Vas još očekuje?
„ Veterani Nexea ovu su godinu započeli nastupom na turniru „Svetog Vinka“ u Novoj Gradišci te od osam momčadi osvojili četvrto mjesto. Uslijedilo je sudjelovanje na velikom međunarodnom turniru u Novome Sadu gdje smo u konkurenciji 16 momčadi osvojili odlično treće mjesto, a nakon toga smo na turniru u Starom Petrovom Selu od osam momčadi završili četvrti. Do kraja godine naš očekuje još jedan nastup u Novoj Gradišci na memorijalnom, međunarodnom turniru „Toše Proeski“.

SATNICA 2.MEĐUNARODNOG VETERANSKOG TURNIRA
Subota, 08.09.2012.

12.00 Svečano otvaranje
13.00 Nexe Našice – Samobor
13.30 Novi Sad 021 – Olimpija Osijek
14.00 Nexe Našice – Orahovica
14.30 Nova Gradiška – Novi Sad 021
15.00 Orahovica – Samobor
15.30 Olimpija Osijek – Nova Gradiška
16.30 Utakmica za 3.mjesto
17.00 Finale

Pročitajte još