Našice – Nogomet – 3.HNL Istok, 26. kolo – Našk – Marsonia 1:0 (0:0)

nogomet11 5 1a

Nogometaši Naška ostvarili su tešku, ali zasluženu, pobjedu protiv Marsonije što im u mnogome olakšava daljnje igranje u 3.HNL Istok. Već u prvoj minuti Horvatek je nagovijestio napadačku igru Našičana, lopta je za malo prošla pored gola. Iako su imali stalnu terensku premoć, s obzirom da se Marsonia odlučila igrati povučeno na kontranapade, Našičani su u 31. minuti umalo primili pogodak. Iskusni Barišić, koji je prije sudačke nadoknade (zbog ozlijede) morao napustiti igru, izbacuje loptu u korner. Dvije minute kasnije Kapraljević loptom pogađa mjesto gdje se spaja prečka i stativa.

nogomet11 5 2a

{gallery}Slike_tekstovi/2013/5mjesec/11/v3{/gallery}

I početak drugog dijela bio je sretan za Marsoniju. U „petercu“ se sam našao Mikola no mladi vratar Memović sigurnom intervencijom sprječava pogodak. To nije mogao petnaest minuta kasnije. Vrlo dobri Šulava se odlično izborio za poziciju, zavrnuo loptu u kazneni prostor na robusnog Kapraljevića koji je glavom zakucava u mrežu. Nedugo iza toga Ivković iz neposredne blizine loptu šutira kraj desne stative. Do kraja otvorena igra s obje strane, Marsonia je krenula na sve ili ništa. To joj je umalo uspjelo u zadnjim trenucima regularnog dijela. Na njihovu žalost Našičani loptu izbijaju u polje. U sudačkoj nadoknadi (dvije minute) sigurna igra Naška i radost na licima njegovih igrača. Ova im pobjeda daje realne šanse za opstanak u ligi.

 

Našice – Gradski stadion. Gledatelja 100.

Glavni sudac: Mario Adžijević.

Pomoćni suci Mladen Šapina (Donji Miholjac), Kristijan Kovač (Beli Manastir).

Četvrti sudac Oliver Hrnić (Požega).

Delegat Darko Grepo (Osijek).

Strijelci: 1:0 – Kapraljević (60).

Opomenuti igrači Barišić, Šundalić, Pavličić, Horvatek (Našk), Vukoje, Lilić, Marić, Konopek (Marsonia).

 

Našk: Petrović, Ivković, Barišić, Šundalić, Pavličić (od 56. Kubaček), Horvatek, Šulava, Galinec (od 88. Tomaš), Mikola (od 86. Vučemilović) Kapraljević, Hečimović.

Trener Stjepan Mađarić.

 

Marsonia: Memović, Ivanković, Vukoje, Marušić, Tomas, Ereiz, Lilić (od 59. Martić), Roso, Marić, Konopek, Vrhovac (od 62. Rakić).

Trener nema.

Najbolji igrač: Ivan Kapraljević (Našk). 

Pročitajte još