Našice – Donesena odluka o Osnivanju Stožera za obranu hrvatskog Vukovara- ogranak Našice

Donesena odluka o Osnivanju Stožera za obranu hrvatskog Vukovara- ogranak Našice

Temeljem obavijesti Stožera za obranu hrvatskog Vukovara – ne ćirilici, a u cilju lakše međusobne komunikacije vezane za dalje organiziranje prosvjeda, kao i ostalih potrebnih a legalnih djelovanja, danas je u prostorijama HVIDR-e u Našicama sa početkom u 10:00 sati održan sastanak Udruga proizašli iz Domovinskog rata sa područja grada Našica.

 

Na sastanku je dogovoreno kako će koordinator stožera biti Franjo Baričević iz Udruge veterana 5.gbr- podružnica Našice.

Stožer za obranu Hrvatskog Vukovara – podružnica Našice isključivo će djelovati i raditi sukladno  potrebama i zahtjevima Stožera za obranu Hrvatskog Vukovara sa sjedištem u Vukovaru. U svom djelovanju Stožer neće dozvoliti političko djelovanje, bilo koje političke opcije, stranke ili pojedinca. Stožer će se organizirati  tako, da u najkraćem mogućem vremenu može biti na raspolaganju Stožeru u Vukovaru. Ovim putem pozivaju se sve Udruge proizašle iz Domovinskog rata sa područja Koške, Feričanaca, Donje Motičine, Đurđenovca, Podgorača, Orahovice i drugih okolnih mjesta da se pridruže stožeru, a sve informacije mogu potražiti svaki radni dan u prostorijama HVIDR-e u Našicama. Stožer je privremenog karaktera, a djelovat će dok za to bude potreba, odnosno do ispunjenja ciljeva.

 Donesena odluka o Osnivanju Stožera za obranu hrvatskog Vukovara- ogranak Našice

Na sastanku su bili predstavnici udruga:

HVIDR-a – NAŠICE
UDRUGA RODITELJA POGINULIH BRANITELJA NAŠICE-ĐURĐENOVAC
UDRUGA UDOVICA HRVATSKIH BRANITELJA NAŠICE
UDRUGA BRANITELJA LIJEČENIH OD PTSP-a
UDRUGA VETERANA HRVATSKI SOKOL NAŠICE
UDRUGA SPECIJALNE POLICIJE NAŠICE-ORAHOVICA
UDRUGA VETERANA 5.gbr – podružnica NAŠICE

 

Kako su rekli iz Stožera, predstavnici UDRUGE VUKOVARSKIH VETERANA NAŠICE i UDRUGE DJECE POGINULIH BRANITELJA NAŠICE nisu bili prisutni zbog opravdanih razloga i neodgodivih poslova, ali u  potpunosti podržavaju osnivanje Stožera.

 

{module Adsense 300×250 – slika} {module Adsense 300×250 – slika}

Pročitajte još

This will close in 8 seconds