Na izvanrednoj sjednici izabran novi predsjednik

ŠUD Šaran Našice održao je redovnu izvještajnu i izvanrednu izbornu sjednicu na kojoj je jednoglasno izabran novi predsjednik društva Branimir Vidić. Novoizabranom predsjedniku čestitao je dosadašnji predsjednik Robert Dudjak, koji se zbog povećanih poslovnih obveza povukao na vlastiti zahtjev, no, naglasio je kako i dalje ostaje član društva. Čestitkama su se pridružili i predsjednik Udruge starih sportova “Slavonac” Našice Stjepan Konjetić i član Izvršnog odbora Športske zajednica Grada Našica, županijski vijećnik te izaslanik gradonačelnika Josipa Miletića, Vanja Prošić.

Uz predsjednika izabrani su dopredsjednik Vjeran Noršić te tajnik Krunoslav Cili. Također je izabran novi Upravni odbor koji čine Romeo Barišić, Zdenko Dundović, Boris Plahinek, Luka Brkanić, Karlo Glušac, Ivan Rajković, Martin Hohoš, Neven Gvozdanović, Ivan Resler i Darko Golub. Ivica Pinter i Dragan Gužvić izabrani su u Nadzorni odbor. Dosadašnji predsjednik Robert Dudjak podnio je izvješće o radu i financijskom poslovanju društva u 2019. godini koje je jednoglasno prihvaćeno. Prihvaćen je i prijedlog izmjene Članka 24. Statuta društva, prema kojemu će umjesto dosadašnjih sedam, Upravni odbor sada brojiti trinaest članova.

Novi predsjednik Branimir Vidić zahvalio se na ukazanom povjerenju te ukratko iznio plan i program rada za predstojeće razdoblje.

Foto: ustupljene fotografije

Ovim putem redakcija TV Našica obitelji i prijateljima iskazuje iskrenu sućut. Kako su ovo najteži trenuci za obitelj, TV Nasice.com ovakve objave NE NAPLAĆUJE i sve vezano za njih je BESPLATNO. Dovoljno je da nam se javite na službeni e-mail [email protected] te pošaljete smrtovnicu.

Pročitajte još