Na pomolu nova ogromna ulaganja u sportske objekte Grada Našica – Grad Našice možda uskoro dobije i novu sportsku dvoranu

Jučer je u Zagrebu održan vrlo važan sastanak za Grad Našice i cijeli naš kraj. Tako su se u kabinetu ministrice regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataše Tramišak sastali predsjednik Uprave NEXE d.d. Ivan Ergović, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, investicije i komunalni sustav Grada Našica Magdalena Vidaković Gelenčir te gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba. Naglasak razgovora na sastanku je bio na izgradnji nove dvorane u Našicama koja bi imala i popratne sadržaje, a ona bi se sufinancirala uz pomoć Osječko – baranjske županije, Ministarstva, odnosno fondova Europske unije.

Nakon sastanka u Zagrebu zadovoljstvo je iskazao gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba koji je izrazio zahvalu svim sudionicima i koji je bio vrlo pozitivnog promišljanja o cijelom ovom budućem projektu koji bi našički kraj digao na jednu posebno visoku razinu.

“Što reći nakon ovog sastanka već iskazati ogromno zadovoljstvo i nadu s rezultatima sastanka kako će Grad Našice uskoro zasjati u novom ruhu. Ovaj budući projekt koji je bio tema razgovora sigurno će puno doprinijeti daljnjem razvoju Našica, našičkog sporta, a također će sigurno poboljšati i uvjete našem rukometnom prvoligašu – rukometnom klubu NEXE. Taj će veliki objekt, također, pomoći i našim ostalim sportskim klubovima, sportašima rekreativcima i ostalima sa svim svojim popratnim sadržajima od kojih bih svakako izdvojio teniske terene te moguću izgradnju bazena o kojima toliki niz godina svi razgovaramo. Baš zbog toga sam s razlogom optimističan pošto se radi o sjajnoj sinergiji koju sada imamo, dakle, Osječko – baranjske županije, Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Grada Našica te našeg najvećeg gospodarskog subjekta NEXE d.d.” – izjavio je, između ostalog, vrlo zadovoljno gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Pročitajte još