MŽNL Slavonije i Baranje, 3.kolo

nogomet1
nogomet1
Vihor – Hajduk 5:1(3:1)

Jelisavac – Igralište Korea. Gledatelja 100.

Glavni sudac Slaven Florijančić(Jurjevac). Pomoćni suci: Lipar(Đakovo), Gradištanec(Osijek).

Delegat Milan Bičanić(Andrijaševci).

Strijelci: 1:0 – Bernić(8), 2:0 – De.Ćosić(15), 2:1 – Krenek(34), 3:1 – Bernić(40), 4:1 – Pinter(57), 5:1 – Stranatić(82) k.u.

Opomenuti igrači Potolovec(Vihor), Jirasek(Hajduk).

nogomet2

Vihor: Knežević(od 86.Kubica), Tomac, Pavličić(od 75.Dervić), Bernić, Jović(od 46.Stranatić),  De.Ćosić, Pinter(od 86.Pleša), Kubala(od 83.Čiš), Šulava, Šoštarić, Potolovec7.

Pomoćni trener Saša Sambol.

nogomet3

Hajduk. Matijašević, Baškiera, D.Prohaska, B.Prohaska, Komljenović, Kovačić(od 70.Stokić), Kaurin, Bosnar(od 80.Gelešić), Stokić(od 75.Relota), Dietzman(od 46.Jirasek), Krenek(od 86.Lesiček).

Pomoćni trener Viktor Trbara.

Igrač utakmice: Mario Bernić(Vihor).  

nogomet4

Nogometaši Vihora ostvarili su i treću pobjedu, ovoga puta protiv Hajduka koji se u Jelisavac nije došao braniti. Pakračani su igrali otvoreno što je Vihor iskoristio i visokim rezultatom dobio. Dva udarca iz ugla iskoristili su kapetan Bernić i mladi Denis Ćosić i Vihor je u petnaestoj minuti imao dva pogotka prednosti. Male nade Hajduku donio je pogodak Kreneka koji je gotovo od centra prošao kroz zadnju liniju igrača Vihora i smanjio rezultat. Šest minuta kasnije Bernić ponovno koristi ubačenu loptu iz kornera i postiže svoj drugi pogodak.

nogomet5

Drugo poluvrijeme nastavilo se u istom ritmu s tim da Vihor i dalje opasno prijeti. Rezultat toga je pogodak Pintera. Osam minuta prije kraja u kazneni prostor sjurio se Dervić, oboren je a sudac Florijančić opravdano pokazuje na bijelu točku. Siguran realizator je Stranatić. Zaslužena pobjeda Vihora i devet bodova nakon tri odigrana kola. 

bricks2016

Pročitajte još