Provalio u vikendicu u Donjoj Motičini

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske u vremenu od 26. do 30. travnja, u mjestu Donja Motičina nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću vlasništvo 82-godišnjeg hrvatskog državljanina. U kući je pronašao i otuđio razni alat i kanister s benzinom. Materijalna šteta se cijeni na nekoliko stotina kuna. Policija podnosi kaznenu prijavu i nastavlja s traganjem za nepoznatim počiniteljem.

Električna grijalica izazvala požar

Jučer 30. travnja 2021. godine oko 23.00 sati u mjestu Grabovac izbio je požar u obiteljskoj kući 66-godišnje hrvatske državljanke. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Beli Manastir i Dobrovoljnih vatrogasnih društava Čeminac i Grabovac. Pregledom mjesta događaja utvrđeno je da je požar izazvala električna grijalica. U ovom požaru nitko nije ozljeđen, a nastala materijalna šteta iznosi oko 100 000,00 kuna.

 

Pronašao improviziranu ručnu bombu

Jučer, 30. travnja, oko 14,30 sati, u Osijeku, 48-godišnji državljanin Republike Hrvatske u kontejneru je pronašao je ručnu improviziranu bombu. O pronalasku bombe obavijestio je policiju. Na mjesto pronalaska izišao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je  na siguran način izuzeo bombu.

 

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 5 prometnih nesreća koje su za posljedicu su imale materijalnu štetu.

 

Pročitajte još