MŽNL Slavonije i Baranje, 24. kolo – Vihor – Vuteks-Sloga 1:0 (1:0)

nog1a

nog1a

Nogometaši Vihora, iako znatno oslabljeni ne igranjem iskusnih Potolovca, Maslača i Stranatića,   ostvarili su vrijednu i zasluženu pobjedu. Vuteks, koji zauzima visoko mjesto u vrhu regionalne lige, se predstavio kao jedna čvrsta ekipa spremna da u otvorenoj borbi dođe do bodova. To su pokazali odmah na početku susreta kada se lopta odbila od stative u polje. No i Vihor je bio raspoložen za igru, posebice Mikola koji je bio neuhvatljiv za obranu Vuteks-Sloge. Prvo je oštro šutirao a vratar Maslov obranio a u trinaestoj minuti, pobjegao s desne strane i loptu zavrnuo do mladog Kraljika za vodstvo Vihora. Nažalost, u 64. Minuti je zbog ozlijede morao van iz igre što se u preostalom dijelu susreta i te kako osjetilo.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2015/4mjesec/28/v1{/gallery}

Drugo poluvrijeme, uz brojne izmjene s obje strane, Vuteks-Sloga je imala više loptu u posjedu no bez pravih prigoda. Ono što je bilo opasnije uspješno su, i na vrijeme, otklanjali stoperi Bernić i Šulava.

Jelisavac – Igralište Koreja. Gledatelja 100.

Glavni sudac Vlatko Lončar(Osijek).

Pomoćni suci Luka Prološčić, Zlatan Mlinarić(Osijek).

Delegat Antun Perić(Osijek). Strijelci: 1:0 – Kraljik(13).   

 

Vihor: Bošnjak, Šulava, Bernić, Kraljik(od 88.Kralik) Ćosić, Mikola(od 64.Kubaša), Pinter, Kovačević(od 78.Marček), Božiček, Kubala, Šoštarić.

Trener Branko Marček.  

Vuteks-Sloga: Maslov, Sr.Majher, Popović(od 46.Šekuljica), Glamočak, Majher, Ružek, Grumić(od 84.Tintor), Spasić(od 73.Mirosavljević), Korolija, Kolak, Knežević(od 88.Tripunović).

Trener Željko Mažar.    

Igrač utakmice: Matko Mikola(Vihor).

Pročitajte još