Mladi Crvenog križa Našice posjetili „Festival humanosti”

Jučer su mladi Crvenoga križa Našice posjetili i podržali prijatelje iz Općinskog društva Crvenog križa Darda na “Festivalu humanosti” koji je održan na ŠRC Đola u Dardi.

Nastavlja se odlična suradnja s ODCK Darda

Tijekom dva dana, mladi Crveni križ Darda su posjetiteljima festivala predstavili 14 programa i aktivnosti Crvenog križa koji provodi ODCK Darda. Tijekom jučerašnjeg dana, mladi Crvenog križa Našice prisustvovali su na otvorenju festivala te obišli punktove na kojima su mladi i stariji volonteri iz Darde predstavili programe: Prva pomoć, Dobrovoljno darivanje krvi, Odgoj za humanost od malih nogu, Realistični prikaz ozljeda, Terenske jedinice, Dnevni boravak za starije osobe i Izložbu fotografija s volonterskih aktivnosti postavljenu uz jezero Đola.

Prvi dan festivala završio je projekcijom filma “Klub mladih 2021”. Mladi Crvenog križa Našice zahvaljuju se mladima iz ODCK Darda na pozivu, ugodnom druženju i odličnoj suradnji. Pohvaljuju odličnu organizaciju festivala te se raduju budućim suradnjama s prijateljima iz Darde.

Pročitajte još