Memorijalna utakmica sudaca za pokojnog Senada Haj Barakata

senad barakat 1
senad barakat 1

Našice – Valpovo 4:2

Zbor nogometnih sudaca Našice šestu je godinu nastavio tradiciju sjećanja na pokojnog člana  dr. Senada Haj Barakata. Suci Zbora Valpovo i ovog su se puta odazvali našičkom pozivu i, usprkos radnog dana, došli odigrati memorijalnu utakmicu. Iako je rezultat bio u drugom planu obje su ekipe dale sve od sebe ne bi li došli do pobjede. A ona je zasluženo pripala Našičanima. Utakmici je nazočio i našički gradonačelnik Krešimir Žagar.

Po završetku susreta prisutnima su se obratili predsjednik našičkog zbora Domagoj Marinić i valpovačkog Darko Novoselnik. Riječi zahvale iskazao je i otac pokojnog Senada,  doktor Abdula Hay Barakat.

senad barakat 2

„Moj sin Senad je uvijek volio ovaj sport i suđenje i želja mu je uvijek bila da se sudi što pravednije i bolje bez ijednog oblika navijanja. Nikada nije htio navijati zbog simpatija i njegovo suđenje je stvarno uvijek bilo objektivno, što mogu i sam posvjedočiti jer sam često bio na njegovim utakmicama. Ponosan sam na svog sina, kao i na sve ove ljude koji i dan danas čine nešto za njega i njegovu porodicu sa ovim memorijalima. Ovi njegovi prijatelji stvarno zaslužuju jednu veliku pohvalu što žele da se njegovo ime i djelo nikada ne zaboravi. Ovo je za mene kao oca vrlo velika i dirljiva stvar, jer koliko god da mislimo da ćemo biti jaki, kako godine prolaze, i dalje mi je u tim danima posebno teško te suza naravno uvijek krene. Kada čujem kako je upravo Senad bio među boljim sucima, objektivan i pravedan te kako ovi mlađi suci žele biti kao moj sin, to je ono što je prava vrijednost svega. Zbog toga u svoje ime i u ime cijele moje obitelji zahvaljujem svima koji organiziraju, sudjeluju i sjete se mog sina Senada. Što god da više kažem će biti malo, osim veliko hvala.“ – rekao je Abdula Hay Barakat otac pokojnog Senada.

senad barakat 3

Uz zajedničko druženje obnovljene su uspomene na pokojnog Senada i vrijeme koje su proveli s njim. Suci su i ovoga puta pokazali koliko su držali, i drže, do svog člana. Kako kažu s ovim će i dalje nastaviti. 

Feričanci – SRC Marko Bilandžić. Glavni sudac Zdravko Vidić(Našice). Pomoćni suci Nebojša Božiček, Josip Šarić(Đurđenovac). Strijelci: 0:1 – Brkić(14), 1:1 – Galinec(28), 2:1 – Poljaković(64), 3:1 Kapraljević(69), 3:2 – Grofelnik(82), 4:2 – Galinec(85).

Našice: Bančić, Galinec, Poljaković, Sekula, Knežević, Koprivčić, Kapraljević, Vuzem, Benković, Horvatek, T.Keglević (još su igrali I.Keglević, Brus, N.Dendis, Puhanić, Bolog). Izbornik Domagoj Marinić – direktor Nikola Antolović.

Valpovo: Korov, Cvetković, Mandić, Cvenić, Novoselnik, Mihaljević, Gavrić, Sudar, Grofelnik, Vidaković, Brkić. Izbornik Darko Novoselnik.

 

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2016/10mjesec/v1{/gallery}

bricks2016

Pročitajte još