Manifestacija „SPORTOM POMOZIMO DRUGIMA“

Na inicijativu Športske zajednice grada Našica u suorganizaciji sa ŠUD „ Šaran „ Našice, Biciklističkimk klubom Našice i URT „ Nexe Team“ Našice provest će se niz aktivnosti usmjerenih na pomoć obitelji u potrebi sa Našičkog kraja pod nazivom „ SPORTOM POMOZIMO DRUGIMA“.

Humani vikend

Aktivnosti u sklopu manifestacije trajat će tri dana, a uključuju natjecanje u lovu šarana i amura, biciklijadu i utrku. Natjecanje u lovu šarana i amura za branitelje i invalide domovinskog rata u organizaciji ŠUD-a Šaran održat će se od 17. do 19. rujna. U subotu 18. rujna svi možete sudjelovati na donacijskoj rekreativnoj biciklijadu u organizaciji BK Našice. Prijave za biciklijadu održavaju se na dan vožnje od 9 sati. Nedjelja je rezervirana za donacijsku rekreativnu utrku u organizaciji URT Nexe Team, a prijave se primaju preko stotinke li na dan utrke od 9 sati.

Donacijom pomozite bližnjima

Mjesto okupljanja je parkiralište kod Lapovca, a za sve sudionike osigurana je okrjepa i ručak. „Dođi i ti, budi dio posebnog događaja, neponovljive atmosfere i dobrih vibracija i simbolično istrčite ili odvozite zadanu rutu, te svojom donacijom pomozite bližnjima.” – poručuju organizatori.

Pročitajte još