Manifestacija „Mali grad velikog srca” održat će se 19. kolovoza

Udruga Dar dobrote, voditelj Socijalne samoposluge Našice, najavljuje 9. po redu Humanitarnu manifestaciju “Mali grad velikog srca” koja će se održati treći petak u kolovozu, 19.8.

„Dok polako kreću planovi početkom svake godine, uvijek se nadamo kako će manifestacija pred nama biti veća, zabavnija i uspješnija nego ijedna prethodna. Kao i do sada, vjerujemo kako će se sve više udruga uključivati u samu organizaciju.” – poručuju iz udruge, no napominju da će vrijeme održavana manifestacije na kraju ovisiti o epidemiološkoj situaciji.

Najveća humanitarna akcija našičkog kraja

Udruga Dar dobrote humanitarnu manifestaciju „Mali grad velikog srca” pokrenula je prije devet godina s ciljem ujedinjavanja građana Našica za pomoć potrebitima. Manifestacija se kontinuirano održavala baš svake godine bez obzira na pandemiju, a iz godine u godinu polučuje odlične rezultate. Održava se na glavnom gradskom trgu, a osim glazbenog programa, obuhvaća velik broj udruga koje u zamjenu za hranu i piće prikupljaju sredstva za Socijalnu samoposlugu Našice.

>> Našice je Mali grad velikog srca

Pročitajte još