Malena Nuo ponovno najbolja – Na kraju školske godine stigla je još jedna 1. nagrada!

Na internacionalnom online piano natjecanju „Sergei Rachmaninoff“, učenica Osnovne glazbene škole Kontesa Dora Našice Nuo Cheng osvojila je 1. nagradu sa 98,66 bodova u B kategoriji u kojoj se natjecalo 49 mladih pijanista.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMENa natjecanje se prijavilo iznimno veliki broj učenika iz raznih zemalja širom svijeta (37 država) sa 4 kontinenta (Azija, Amerika, Europa i Australija).

Najbolja na brojnim natjecanjima

Kako navode iz škole, ove školske godine Nuo je sudjelovala na brojnim natjecanjima među kojima su Međunarodno natjecanje Sirmium Music fest u Sremskoj Mitrovici, Međunarodno natjecanje Danubia Talenta competition Budapest, Međunarodno natjecanje Pianifest Bitola, Međunarodno natjecanje Glazbena čipka iz Idrije, Regionalno natjecanje na 59. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa, Državno natjecanje HDGPP, 5.školsko instrumentalno natjecanje “Moje notice i tri točkice”, Međunarodno natjecanje Una corda, osvojivši na svim natjecanjima 1. mjesto.

“Veselimo se svakom natjecanju jer ulažemo zajednički puno truda i rada, te nam je drago da možemo predstavljati i promovirati našu školu, Grad i Županiju na ovim prestižnim natjecanjima.” – rekla nam je prof. Darija Vlajnić.

Pročitajte još

Učitavanje...