Našice – LS studio – novo mjesto u Našicama za žene koje se žele osjećati i biti lijepe i zadovoljne

lsstudio4 5 1a

Nekada su zdravlje i ljepota bili sinonimi za odricanje, a izreka da se za uspjeh mora patiti, a za ljepotu trpjeti dugo je vrijedila kao pravilo. U LS studiju nastojimo smjestiti ovu izreku u ropotarnicu prošlosti, a svojim radom dokazati da su zdravlje i ljepota dostupni svakome. LS studio je novootvoreni salon za uljepšavanje i njegu lica i tijela u Sokolskoj 30, Našice.

{gallery width=150 height=100}razno/reklame/ls/v1{/gallery}

lsstudio4 5 2aU našem radu koristimo samo kvalitetne proizvode renomiranih svjetskih proizvođača prema metodama i savjetima struke. Zahvaljujući kontinuiranom praćenju razvoja kozmetičke industrije na svjetskom tržištu proširujemo ponudu u salonu aparatima i tretmanima koji čine trendove u svojoj branši, ali što je još važnije, koji odskaču od prosječnosti po kvaliteti, pristupu i profesionalnosti. Neki od atraktivnih tretmana su trajno uklanjanje dlačica, tretmani depigmentacije, pomlađivanje kože, tretmani bora i akni, te uklanjanje popucalih kapilara sa suvremenim IPL uređajem. Od estetskih tretmana također nudimo uslugu šminkanja, ugradnje noktiju, trajnog laka, ekstenzija trepavica i dr.

{gallery width=200 height=133}razno/reklame/ls/v2{/gallery}

 

Posjetite nas u LS studiju Našice, gdje Vas čeka vrijedno i iskusno osoblje, koje će učiniti sve da se osjećate najljepšom.

lsstudio4 5 3a

Pročitajte još