Lažna uzbuna na Županijskom sudu u Osijeku

Jučer, 19. veljače, u prijepodnevnim satima, u Osijeku, nepoznati počinitelj telefonom je nazvao Županijski sud u Osijeku te dojavio da je u zgradi suda postavljena bomba. Na mjesto događaja izašli su policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu i izvršenim pregledom utvrdili da je dojava lažna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Oštetio pčelarski kamion

U vremenu od 1. do 19. veljače, u Čemincu, nepoznati počinitelj razbio je signalizaciju i prozor na pčelarskom kamionu koji je bio parkiran uz šumski predio. Vlasniku 44-godišnjem hrvatskom državljaninu nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

 

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je devet prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lako tjelesno ozlijeđena, a osam prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreća, na području Belišća i Đakova po dvije prometne nesreće, a na području Belog Manastira jedna prometna nesreća.

Pročitajte još