Krešimir Kašuba posjetio Gradsku udrugu umirovljenika Našice

Kandidat za gradonačelnika Našica na predstojećim lokalnim izborima Krešimir Kašuba u pratnji članica Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Našice, Ivane Domnjak, Kristine Knežević i Branke Zlosa, posjetio je danas Gradsku udrugu umirovljenika Našice.

Prilikom posjeta, okupljeni su razgledali izložbu ručnih radova od komušine i fotografija predsjednice Ele Dukmenić i dopredsjednice udruge Vesne Lolić. Predsjednica Ela Dukmenić upoznala je prisutne s radom Udruge.

Krešimir Kašuba zahvalio se predsjednici Eli Dukmenić na radu i vodstvu velike našičke udruge.

– Gradska udrugu umirovljenika Našice je velika udruga koja broji preko 600 članova te uz Našice pokriva i mjesta Podgorač i Košku. U ovoj Covid epidemiji su smanjene aktivnosti među kojima i razne ekskurzije i putovanja po kojima je ova Udruga poznata. No, aktivno rade elektronskim putem te putem druženja u svojim prostorijama onoliko koliko dozvoljavaju epidemiološke mjere. Pričali smo i o problematici Udruge. Iz razgovora s predsjednicom i dopredsjednicom vidljiv je problem krovišta. Pristupit ćemo problemu aktivno i naći ćemo način i model kako pomoći pri sanaciji – izjavio je Krešimir Kašuba i naglasio kako je Grad Našice do sada stajao udruzi na raspolaganju, a to će nastaviti i ubuduće.

Predsjednica Ela Dukmenić izrazila je zadovoljstvo današnjim posjetom.

Puno nam znači posjet Krešimira Kašube i članica Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Našice. Upoznali smo ih danas s našim aktivnostima, ali i problemima udruge. Do sada smo imali izvrsnu suradnju s Gradom te se i ubuduće nadamo dobroj suradnji. Hvala im na dolasku – izjavila je Ela Dukmenić.

Pročitajte još