Našice – Počela nastavna godina – Oprezno u prometu

skola1a

Danas je u cijeloj Hrvatskoj započela nova nastavna godina. Dolaskom velikog broja učenika u školu, mole se svi sudionici u prometu na povećan oprez. Baš zbog ovog prvog dana, a tako će biti i slijedećih nekoliko, na teren su u Našicama i okolnim mjestima izašli djelatnici policijske postaje Našice te su na taj način željeli povećati sigurnost naših školaraca.

skola2a

Kako su nam rekli kolege policajci koje smo zatekli na terenu, ovo je prvi dan kako će regulirati promet uz najkritičnije prijelaze u Našicama, ali i ostalim mjestima poput Jelisavca, Martina, Markovca i svih ostalih mjesta koje gravitiraju Našicama. Isto tako prema njihovim riječima, do sada nije bilo problema i vozači se pridržavaju njihovih uputa. Za ovaj prvi dan nastavne škole je da vozači obrate pažnju  na djecu uz prometnice te da ih na obilježenim pješačkim prijelazima obavezno propuste. Isto tako mole se roditelji da svoju djecu još jednom upozore na ponašanje u prometu jer i oni mogu pridonijeti sigurnosti.

skola3a

Danas smo ipak mogli primijetiti manji broj djece na cestama jer se većina roditelja koji su to bili u mogućnosti u školu dovezli svojim automobilima ili su ih prepustili školskim autobusima. 

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2014/9mjesec/8/v1{/gallery}

Pročitajte još