Kino pod zvijezdama privuklo veliki broj posjetitelja u našički park

Udruga mladih INFO Našice uz potporu Grada Našica i Turističke zajednice Grada Našica jučer, 27. lipnja 2024. godine, organizirala je Kino pod zvijezdama na Ljetnoj pozornici pored dvorca Pejačević. Iz Udruge su poručili kako ovaj vid zabave već dugo godina nije organiziran u Našicama, a dio je Programa proslave Dana grada Našica.

Kino pod zvijezdama pokazalo se kao pun pogodak

Ivona Ćosić, predsjednica Udruge mladih INFO, izjavila je kako je proteklo nakon nekoliko godina od zadnjeg Kina pod zvijezdama, a ove su ga godine odlučili organizirati u sklopu proslave Dana Grada, odnosno kao još jedan poklon sugrađanima i posjetiteljima. Istaknula je da se okupio veliki broje djece i odraslih najavivši nastavak projekata uz vjeru u dobru posjećenost. Posebno je zahvalila gradu Našicama, Turističkoj zajednici i Društvu naša djeca Našice na podršci, uključujući ponudu lepinja za posjetitelje.

A posjetitelji su mogli vidjeti sinkroniziranu verziju Kralja lavova namijenjenu najmlađima te posljednju inkarnaciju Aquamana – Aquaman and the Lost Kingdom. Kino pod zvijezdama dalo je dodatni sadržaj ovogodišnjem bogatom kulturnom programu proslave Dana Grada, a koji se nastavlja ovog vikenda.

Foto: A Koš

Pročitajte još