Kartica za djecu koja misli i na roditelje!

Središnji državni ured za demografiju i mlade krajem prošle godine je predstavio Mudricu, e-dječju karticu namijenjenu svim obiteljima s maloljetnom djecom. Mudrica omogućava razne pogodnosti i popuste kako bi obiteljima svakodnevni život bio lakši.
E-Dječja kartica, namijenjena je roditeljima, a čije korištenje u suradnji s javnim i privatnim sektorom omogućava razne pogodnosti ili popuste na proizvode i usluge. Aplikacija nudi razne pogodnosti u kulturi, obrazovanju, turizmu, zdravstvu, sve što je jednoj obitelji potrebno. Olakšava svakodnevni život te omogućava svim roditeljima dogovorene popuste ili pogodnosti na robe ili usluge.

Dostupna kao mobilna aplikacija

E-Dječja kartica dostupna je kao besplatna mobilna aplikacija „Mudrica“ putem koje roditelji ostvaruju razne popuste, a ista je povezana sa sustavom e-Građani čime se osigurava točnost i sigurnost podataka te doprinosi današnjoj digitalizaciji. Pristup e-Dječjoj kartici jednostavan je, osoba koja želi postati njezin korisnik treba podnijeti zahtjev za korištenje na portalu e-Građani gdje je otvorena usluga e-Dječja kartica, navpdo Središnji državni ured za demografiju i mlade.

Pročitajte još