Kako do bespovratnih sredstava za energetsku obnovu obiteljskih kuća?

U srijedu, 22. rujna 2021 godine, u Velikoj vijećnici Skupštine Osječko – baranjske županije u Osijeku (Županijska 4), s početkom u 16.00 sati održat će se radionica za građane o programu sufinanciranja energetske obnove obiteljskih kuća.

 

Djelatnici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost predstavit će sve uvjete sufinanciranja, s naglaskom na popis potrebne dokumentacije i način prijave na javni poziv, nakon čega će građani imati priliku postavljati i konkretna pitanja.

Obnova vaše kuće možete dobiti bespovratna sredstva od Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

Naime, energetskom obnovom vašeg doma možete uštedjeti od 30 do 60 % na režijama, povećati udobnost i stanovanja, ali i očuvati okoliš. Znate li da za takvu obnovu vaše kuće možete dobiti bespovratna sredstva od Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost? Na stranicama https://www.fzoeu.hr/ objavljen novi Javni poziv za financiranje projekata obnove i korištenja obnovljivih izvora energije. Tko se sve može prijaviti i na koji način možete saznati upravo na besplatnoj radionici 22. rujna 2021. godine u Osijeku.

Prijaviti se možete na ovoj poveznici.

Pročitajte još