Izgorjele pomoćne prostorije i 2000 bala sijena

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske jučer, oko 13,45 sati, u Milincu na području Policijske postaje Đakovo došlo je do požara na pomoćnim objektima obiteljske kuće 70-godišnjaka. Vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Levanjska Varoš ugasili su požar. U požaru je u potpunosti izgorio čardak, šupa i oko 2000 komada bala sijena. Slijedi očevid kako bi se utvrdio točan uzrok požara.

Razbili stakla na traktoru

Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Našice otkrivene su tri maloljetne osobe koje su krajem mjeseca srpnja u Našicama razbili stakla na kabini traktora čime su pravnu osobu oštetili za oko 2.000,00 kuna. Protiv počinitelja slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Tijekom protekla 24 sata evidentirano sedam prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća od kojih je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena, a šest je za posljedicu imalo materijalnu štetu.

Na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreće, a u Našicama, Belom Manastiru, Belišću i Đakovu po jedna prometna nesreća. Od sedam prometnih nesreća jedna osoba je bila pod utjecajem alkohola.

U 23,25 sati u Ivanovcima dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom. Vozaču osobnog automobila 34-godišnjaku iz Zelčina, evidentirana je koncentracija od 1,20 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15.000,00 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 prekršajna boda.

Na biciklu s 2,82 promila

Jučer, 31. kolovoza na području Policijske uprave osječko – baranjske u nadzoru prometa evidentiran je 1 vozač osobnog automobila i 1 biciklist koji su bili pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 23,03 sata, u Đakovu, kada je nadzoru prometa zaustavljen 49-godišnji biciklist iz Đakova. Biciklistu je evidentirana koncentracija od 2,82 promila alkohola u krvi.

Pročitajte još