Donja Motičina – Seona – Započinje izgradnja javne rasvjete

donja1

Prošlog petka (3. siječnja) potpisan je ugovor između Fonda za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti i općine Donja Motičina u vezi sufinanciranja nove javne rasvjete u naseljima Donja Motičina i Seona.

 

U Donjoj Motičini se radi o duljini od 1500m, a u Seoni 1350m, rekao je načelnik općine Donja Motičina Željko Kovačević. Načelnik je naglasio da se radi o investiciji vrijednoj 600 000 kuna, a istog dana potpisan je ugovor i s izvođačem radova tvrtkom Elektro-Lovošević, te je završena i javna nabava, a nadzor izvođenja radova vrši tvrtka Valenčak d.d. Ovih dana se u oba naselja prijavljuje gradilište, a kako je istaknuo načelnik Kovačević ubrzo očekuju i samu izgradnju javne rasvjete za koju je rok izgradnje 60 radnih dana. Javna rasvjeta će se nalaziti s lijeve strane naselja (smjer iz Našica).

donja2

Od budućih planova za općinu načelnik Kovačević je prije dvadesetak dana poslao zahtjev Hrvatskim cestama za odobrenje uređenja ugibališta u mjestu Donja Motičina te da se postavi sanitarni čvor i napravi stajalište i s desne strane ceste, a općina će financirati postavljanje klupa i stolova te daljnje uređenje prostora.

Pročitajte još