Iza nas je još jedna emisija Majmunara – Izvučeni sretni dobitnici slasne Našičke pizze

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMESa zadovoljstvom možemo konstatirati kako smo jučer uspješno snimili i drugu emisiju Majmunare. Uz naše odlične voditelje Andreu Granat i Branka Beloševića nije moglo a da ne bude zanimljivo i ovoga puta.

 

Emisija Majmunara, kultnog naziva i ovoga puta je pobudila veliki interes naše javnosti i ponovo smo gledani i u Našicama, ali i diljem lijepa naše pa i puno šire.

 

U jučerašnjoj emisiji pozivatelji su među ostalim mogli pogađati koja se poznata osoba iz Našica nalazi na zamućenoj slici. Tako smo ovoga puta stavili na zamućene slike 7 osoba, Branka Uvodića, Ivanu Plechinger, Sašu Barišića Jamana, Mirka Kelemena, Franju Kapetanovića, Hrvoje Dražića i Mladena Marksa Gruju, a pozivatelji su to, na naše veliko iznenađenje i vrlo brzo i pogađali. Svatko tko je pogodio osvojio je poklon pizzu našeg sponzora pizza&grill Bon Appetit. Isto tako još 3 pizze osvojili su i gledatelji koji su komentarom i podjelom na svom facebook profilu podijelili emisiju i koji su slučajnim odabirom ušli u bubanj.

 

Ukoliko niste pogledali emisiju uživo, to možete učiniti i sada.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Uf1KHP9aE3s[/embedyt]

Svi oni koji su osvojili pizze našeg sponzora Bon Appetit su:

Alen Lukić
Slavko Vukomanović
Branko Vukobratović
Vedran Đurđević
Danijel Stanković
Kris Kuric
Marina Anđelić

Slučajnim odabirom dobitnici su još i:

Daniela Sukalic
Gogi ML
Ines Božić

Svima dobar tek, a svima ostalima naravno više sreće u budućim emisijama u kojima također namjeravamo dijeliti ovakve ili slične poklone.

Pročitajte još

Učitavanje...