Iz ugostiteljskog objekta ukrao novac

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u noći, 24. na 25. ožujka, u Črnkovcima, nepoznati počinitelj je istim ili sličnim ključem ušao u ugostiteljski objekt i ukrao novac, vlasništvo 40-godišnje hrvatske državljanke. Nakon toga, istim ili sličnim ključem otključao je aparat za klađenje i ukrao novac, vlasništvo pravne osobe iz Đakova. Vlasnicima je počinjena materijalna šteta nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu te nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

Ukrao skuter

U vremenu od 23. do 25. ožujka, u Osijeku, na ulici, nepoznati počinitelj je ukrao skuter, vlasništvo 35-godišnjeg hrvatskog državljanina. Vlasniku je počinjena materijalna šteta nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu te nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

Podizao novac na bankomatima

Sredinom mjeseca ožujka, u Osijeku, nepoznati počinitelj je bankovnom karticom, vlasništvo 31-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine u dva navrata podigao novac na bankomatima. Vlasniku je počinjena materijalna šteta oko 2000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće te nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske, u Osijeku, evidentirane su 2 prometne nesreće koje su za posljedicu imale materijalnu štetu.

Pročitajte još